logo-karathanasis.png

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της LINHAI στην ΕλλάδαΗ Εταιρεία ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ  είναι εδώ και πάνω από 15 έτη ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ Εισαγωγέας και Αντιπρόσωπος του Εργοστασίου LINHAI για την Ελλάδα.

Τα προϊόντα LINHAI που διακινούμε στην Ελληνική αγορά προέρχονται απευθείας ΚΑΙ ΜΟΝΟ από το εργοστάσιο κατασκευής.

Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις της αγοράς, βρίσκεται πάντα σε συνεχή επικοινωνία με τον κατασκευαστή ώστε να τον ενημερώνει αναλόγως προκειμένου να εξελίσσονται προϊόντα κατάλληλα για την αγορά της Ελλάδας.

Προϊόντα καινοτόμα και αξιόπιστα που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες τόσο για την καθημερινή μετακίνηση όσο και για την προσωπική διασκέδαση έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την αξιοπιστία αποδεικνύοντας πως η επιλογή σε ένα όχημα LINHAI αποτελεί την πιο σωστή απόφαση επένδυσης!

Η εταιρεία ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ διαθέτει εξαιρετικά μακρόχρονη εμπειρία. Παρ’ όλα αυτά είναι συνεχώς εξελισσόμενη, διατηρώντας τεράστιο απόθεμα ανταλλακτικών ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση άμεσα και αποδοτικά στο ήδη καλά οργανωμένο δίκτυο πωλήσεών της, με το οποίο φροντίζει να διατηρεί πάντα άμεση και ανθρώπινη επικοινωνία βλέποντας τον κάθε πελάτη της ως μονάδα με τις δικές του ανάγκες και δυνατότητες. 

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην πόλη των Τρικάλων (7ο χλμ. Τρικάλων – Καλαμπάκας, Τρίκαλα). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας (www.karathanasis.gr).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους υποστηρίζουν πως είναι αποκλειστικοί και/ή οι αντιπρόσωποι της LINHAI στην Ελλάδα. Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως δεν έχουν καμία απολύτως απευθείας επαφή με το εργοστάσιο της LINHAI και τα προϊόντα που προωθούν προέρχονται από παράλληλη εισαγωγή μέσω άλλων αντιπροσώπων άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Για τους εν λόγω κυρίους η εταιρεία μας προτίθεται να κινηθεί νομικά.

H εταιρεία Καραθανάση είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος της LINHAI στην Ελλάδα εδώ και 15 έτη. Οι εισαγωγές των οχημάτων γίνονται απευθείας από το εργοστάσιο κατασκευής της LINHAI.Linhai.png

Linhai Η Jiangsu Linhai Power Machinery Group ("Linhai"), μια κρατική επιχείρηση υπό της SASAC (Κρατικών Περιουσιακών στοιχείων με Εποπτεία και Διοίκηση της Επιτροπής, του Συμβουλίου της Επικρατείας), είναι θυγατρική εταιρεία του ομίλου China Foma που υπάγεται στην China National Machinery Industry Corporation.

Η LINHAI ιδρύθηκε το1956 έχοντας μια ιστορία πάνω από πενήντα χρόνια στην ανάπτυξη και την παραγωγή των μικρών κινητήρων και μηχανημάτων. Διατηρώντας μία κρατικά αναγνωρισμένη επιχείρηση κέντρου τεχνολογίας, έναν εθνικό μεταδιδακτορικό ερευνητικό σταθμό, σε εθνικό επίπεδο κορυφαία κατασκευή συστημάτων αποτελούμενη από περισσότερες από σαράντα εξειδικευμένες και ευέλικτες γραμμές παραγωγής, καθώς και μια ομάδα από έμπειρους επαγγελματίες και τεχνικό προσωπικό υψηλού επιπέδου, διαθέτει τεράστια ικανότητα ανάπτυξης και παραγωγής προϊόντων.


LinhaiΗ Linhai έχει επιτυχώς αναπτύξει μια ποικιλία τύπων δίχρονων και τετράχρονων κινητήρων βενζίνης και βοηθητικού μηχανισμού, ο κυβισμός των οποίων είναι από 26 cc έως 700 cc. Τα κύρια προϊόντα της περιλαμβάνουν ειδικά οχήματα όπως ATV και UTVs, κινητήρες γενικής χρήσης, μίνι βενζινοκίνητα σετ ηλεκτροπαραγωγής και σχετικών μικρών μηχανημάτων ηλεκτρικής ενέργειας, όπως αντλίες, αλυσοπρίονα, πυροσβεστήρες και θαμνοκοπτικά, με τη συμμετοχή δασοκομικών μηχανημάτων, εξοπλισμού κηπουρικής και μηχανημάτων πυρόσβεσης, μοτοσικλετών, κινητήρες μοτοσικλετών, ηλεκτρικά ποδήλατα κλπ.


linhaiΚορυφαία προϊόντα που έχουν χαρακτηριστεί ως "Εθνικώς Ικανοποιητικά στον Καταναλωτή Προϊόντα" από την Επιτροπή Καταναλωτών του Ομίλου Κίνας σχετικά με την Ποιότητα αφού η ποιότητά τους διατηρείται στην εγχώρια αγορά σε προχωρημένο επίπεδο. Η μάρκα LINHAI έχει βραβευθεί με τίτλους όπως Key Protected Product της Επαρχίας Jiangsu και Jiangsu Well-Known Trademark. Η εταιρεία έχει περάσει τις πιστοποιήσεις του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO9001: 2008, Σύστημα Διαχείρισης Μετρήσεων ISO10012, το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 και την Υποχρεωτική Πιστοποίησης Κίνας. Μερικά από τα προϊόντα της έχουν αποκτήσει τα Ευρωπαϊκά Πιστοποιητικά EEC και CE, EPA και CARB πιστοποιητικά των ΗΠΑ.


Η Linhai είναι ο υποδιευθυντής της Motorcycle Branch of China Association of Automobile Manufacturers και ο όμιλος-ηγέτης της China National All-terrain Vehicle Sector.

Η εταιρική κουλτούρα της LINHAI είναι «ανοιχτοί σε νέες ιδέες, ρεαλισμός και καινοτομία» και ως μία επιχείρηση του στυλ Yamaha στην Κίνα και ένας προηγμένος κατασκευαστής μηχανολογικού εξοπλισμού στον κόσμο, εστιάζει στις βασικές της δραστηριότητες.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Image
CUV400 American EPA Certifications for special vehicle and motorcycle
Image
ATV700 American EPA Certifications for special vehicle and motorcycle
Image
ATV500 ECE E-mark Certifications for tractor, special vehicle and motorcycle
Image
CUV700 ECE E-mark Certifications for tractor, special vehicle and motorcycle
Image
ISO9001: 2008 Quality Management System Certification
Image
ISO14001 Environment Management System Certification
Image
CUV800 ECE E-mark Certifications for tractor, special vehicle and motorcycle

ΟΧΗΜΑΤΑ LINHAI

ATVs

ATVs

Η Linhai έχει φροντίσει για πλήρη γκάμα προϊόντων ATVs τόσο για επαγγελματική χρήση όσο και για χρήση που σχετίζεται με την προσωπική σου διασκέδαση.
UTVs

UTVs

Τα UTVs της LINHAI ενσαρκώνουν την τεχνολογική δύναμή της συνδυάζοντας πρακτικότητα και αισθητική πάντα με προτεραιότητα την ασφάλεια.
Scooters

Scooters

Τα scooters της Linhai  είναι εδώ και υπόσχονται κορυφαία οδηγική εμπειρία εντός πόλης.

Καραθανάση New Entry ΕΠΕ - 7ο χλμ. Τρικάλων - Καλαμπάκας, ΤΚ 42100, Τρίκαλα - Τηλ.: 2431020845 - Fax: 2431030474 - E-mail: quantrexltd@gmail.com
© 2023 Linhai Hellas. All Rights Reserved. Powered by Attenzo